Pandí večer










Krásný víkend! Jak se dneska máte? Já jsem dneska trochu zpomalená a nikam nechvátám. Ani to prádlo, co chce vyprat, na mě nekřičí, ať ho dám do pračky. Mám tu pro vás článek plný fotek.
Ve čtvrtek jsem byla Albatrosem narychlo pozvaná na křest knihy Panda v nesnázích od velmi sympatické autorky - Markéty Lukášové!

Na křest jsem dorazila s milovanou @dominique, která pro mě přijela , a pak i odvezla přímo domů, no prostě VIP uber. Nepřestanu jí obdivovat za to, jak řídí s autem po Praze, a k tomu manuálem, no ta holka je bůh!!

Křest se konal v Činoherní kavárně, a kromně křestu jsme byli svědkem prvního rande páru, kteří  jsou nejlepšími přáteli autorky, a dokonce jsme slavili i výročí manželství její rodičů! No prostě krásný emotivní večer!

U stolu jsme seděly s @vendyLein a vedly jsme super diskuzi ohledně všeho, pak si k nám přisedla sama autorka a nechali jsme si rovnou napsat věnování do knih. Jsem ráda, že jsem mohla být součástí krásného večera.

No, teď jdu prát tu hromadu prádla a uklidit byt. Co budete dětal vy?  Krásný sobotní večer!

12 komentářů

  1. krasne fotky, krest knihy musi byt super akce xD taky jednou chci jit na krest.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to krásná akce, jsi mezi lidi co mají jednu stejnou vášeň ♥ Určitě se naskytne příležitost. Koukej třeba na různé akce na facebooku :)

      Vymazat
  2. To je moc pěkné. :) Určitě to bla skvělá akce.

    OdpovědětVymazat
  3. wooow no tak to ti vážně závidím <3 Musela to být skvělá akce! A já se už nemůžu dočkat, až si knížku koupím a přečtu :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta kniha má uvnitř boží ilustrace. Hned jak jsem jí otevřela tak jsem se zamilovala. ♥

      Vymazat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.